Waarom een gesprek met de fotograaf voor je bruiloft

Waarom is het belangrijk om een kennismakings gesprek met je een bruidsfotograaf te hebben?


Je bruiloft, een van de belangrijkste en mooiste dagen van je leven leggen wij maar al te graag vast.
Als bruidsparen contact met ons opnemen willen we altijd graag een kennismakingsgesprek met jullie. Je zit dan nergens aan vast, maar wat wij graag doen is kijken of wij wel bij jullie passen en andersom. Zelf zal je het ook wel eens meegemaakt hebben dat je iemand tegenkomt en daar totaal geen klik mee hebt. Het is dan heel moeilijk om een gesprek te voeren en het kan misschien wel een gespannen situatie opleveren, en dat wil je niet tijdens je bruiloft! Nu moet ik eerlijk zeggen dat dit zo heftig nog nooit bij ons gebeurd is, maar beter voorkomen dan genezen toch?! 
Vergeet niet dat je bruidsfotografen de hele dag met je mee gaan van het aankleden tot soms het einde van het feest. 

Het gesprek doen wij bijna altijd bij ons thuis aan de keukentafel, zodat jullie een goede indruk krijgen wie en hoe wij zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen wij wat meer over ons en hoe wij werken, maar horen ook graag meer over jullie en hoe jullie de dag in gedachten hebben.

Ook laten we jullie alvast wat albums zien en er doorheen bladeren zodat jullie een indruk krijgen van ons werk en ook meteen de verschillende soorten albums kunnen bekijken en voelen. 
Je hoeft zeker niet meteen bij ons aan tafel te beslissen of wij jullie bruiloft gaan fotograferen (als je het zeker weet mag dat natuurlijk wel).
We houden dan gewoon contact totdat jullie de keuze hebben gemaakt.

 

Hier de compleet onzinnige vlog die ik over dit onderwerp maakte: