Wat is een unplugged wedding?


"Iedereen heeft toch zijn telefoon bij?"

Een unplugged wedding. Wat is het en waarom zouden jullie het ook moeten doen?

Waarom een unplugged wedding - ipad

Een unplugged wedding houdt in dat je de gasten op je bruiloft vraagt om niet de hele dag alles via de schermpjes van hun telefoon te beleven, maar aanwezig te zijn en te genieten.

Het is natuurlijk hartstikke gewoon om overal je mobiel tevoorschijn te halen en foto's te maken - of even snel je Facebook of Instagram te checken. Sterker nog: ik doe het zelf ook vaak. Maar er zijn een aantal gelegenheden waar ik het níet doe, en probeer te genieten van het moment: concerten, quality time met mijn kinderen en uiteraard: bruiloften.

Als fotograaf uiteraard niet (duh!), maar ook niet als gast.

Jullie hebben de hele dag bruidsfotografen en/of videografen ingehuurd om alles professioneel vast te leggen. Superfijn toch? Dan kunnen de gasten gewoon genieten en hun telefoons uitzetten. Heerlijk een dagje offline zijn op de bruiloft van je geliefden. Onthaasten heet dat!

Als bonus worden bruidsfotografen er ook blij van, omdat niet iedereen te pas en te onpas met telefoons omhoog in beeld staat. Soms onhandig omdat je compositie of zicht weg is, meestal gewoon geen gezicht op foto's.

Volg ons en vele anderen in deze trend en ga ook unplugged! 

Wat is een unplugged wedding - spelletjes

Check hieronder de vlog waarin ik dat allemaal op mijn eigen manier nog eens uitleg: