Love Rules trouwfotografie

Spontaan, relaxed en ongedwongen

Wat is het belangrijkst in het leven? Juist: de liefde. En op dit moment misschien wel extra belangrijk omdat jullie een bruiloft gaan plannen! En natuurlijk willen jullie graag dat de herinnering van deze dag blijvend zichtbaar wordt. Een eerlijk en mooi document van alle gebeurtenissen die dag, alle gestolen momentjes… je wilt niets missen toch?

Wij zijn de juiste trouwfotograaf als:

  1. jullie willen dat er twee fotografen zijn op jullie bruiloft

  2. de échte momenten het belangrijkst zijn voor jullie

  3. kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staat

  4. jullie een prachtig handgemaakt album willen, met inspraak op het design

  5. snelle en duidelijke communicatie doorslaggevend is

Don’t take our word for it! We nodigen jullie graag uit om een keer met ons te kletsen. Dan kun je bovenstaande claims zelf checken terwijl je ons in de ogen kijkt. Jullie zijn altijd welkom!

 
 
 
 

De manier van fotograferen op jullie bruiloft

Naast de manier van foto’s bewerken is natuurlijk heel belangrijk hoe wij de foto’s maken.

Dit kan op verschillende manieren, maar wat het beste bij ons past is documentaire trouwfotografie. Wat dit eigenlijk betekent is dat wij niks in scène zetten. Wij volgen jullie bruiloft zoals het is, zoals het voelt en zoals jullie zijn. We proberen de liefde te vangen die jullie laten zien aan elkaar, jullie vrienden en familie.

Natuurlijk doen we ook nog een fotoshoot, hierbij ontkomen we er natuurlijk niet aan om jullie te poseren voor een te gekke foto. Maar wel doen we dit altijd zo relaxed mogelijk en hoe lang of kort jullie willen en wat er binnen jullie trouwschema past.

Want hoe tof is het als je in je bruidsjurk of in je mooie nieuwe trouwpak staat en samen met je partner een vette foto hebt om te delen met de wereld of af te drukken en aan je muur te hangen. En niet vergeten dat ouders en opa en oma’s heel blij zijn met zulke foto’s.

Het liefst werken wij samen, op deze manier kunnen we namelijk zo creatief mogelijk zijn. Er zijn maar weinig fotografen die zo goed op elkaar ingespeeld zijn, maar dat is natuurlijk het voordeel als je elkaar al 18 jaar kent.

Hoe werkt het?

Wij fotograferen jullie bruiloft! OK, zo makkelijk als het klinkt is het niet hoor. Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl of zijn eigen kenmerk waar je als bruidspaar van houdt of niet. Wat onze stijl maakt is de manier hoe wij jullie dag benaderen en ook hoe wij de foto’s bewerken.

Iedere foto die je van ons ziet is bewerkt, iedere foto krijgt zijn eigen “laagje”.

Als de foto bij ons uit de camera komt is het een soort ruw diamantje, iedere foto lopen we na om de diamantjes en kluitjes van elkaar te scheiden. De mooiste beelden blijven over en deze krijgen 1 voor 1 hun eigen bewerking (het diamantje wordt geslepen) totdat de foto mooi is zoals het ook binnen onze stijl en uitstraling past. Want de stijl en uitstraling is natuurlijk waarop onze bruidsparen ons kiezen.

 
 

 

 

Hoe vind je een trouwfotograaf?

  1. Zorg dat de stijl van foto’s bij jullie past (over 10 jaar nog steeds)

  2. Kijk of de manier van fotograferen bij jullie past, lekker ongedwongen en relaxed

  3. Vind de fotograaf die past bij jullie als stel (waar je een klik mee hebt en waarbij je je op je gemak voelt

  4. Denk na over het budget wat je uittrekt voor de fotografie op je bruiloft

Ga gewoon eens vrijblijvend in gesprek met de fotograaf, kijk wat jullie willen en geef aan wat jullie budget ongeveer is, dan kan je samen kijken naar de tijden en andere indeling van de dag.

Vergeet niet dat het album een heel belangrijk deel is van de fotografie van jullie huwelijk. Dit is iets waar jullie de rest van jullie huwelijk in zullen kijken. Dit is de tastbare herinnering aan die ene mooie dag!

Waarom fotograferen wij bruiloften?

Wij zijn trouwfotograaf. Het waarom is voor ons heel makkelijk: omdat we dit supertof vinden!

Sommige mensen worden blij van koken, anderen van cijfertjes en wij van fotograferen. En hoe mooi is het dan om een bruiloft te fotograferen, 2 mensen die hun liefde gaan verklaren voor iedereen die ze lief hebben. Mooier kan bijna niet.

Waarom passen wij bij jullie?

Vind een fotograaf die bij je past. Waarom zou je een ‘klik’ moeten hebben met je fotograaf. Wat wij altijd zeggen is: tijdens jullie bruiloft lopen wij de hele dag met jullie mee, zien jullie voordat jullie elkaar hebben gezien en moet je je niet geremd voelen in je emoties. Wij willen dan dat jullie ons vertrouwen: vertrouw ons dat wij jullie je gang laten gaan, vertrouw ons dat wij de mooiste foto’s maken die mogelijk zijn en die het moment toelaten en vertrouw ons, omdat wij mensen zijn die ook wel eens huilen…

Dus een fotograaf die je kunt vertrouwen en één die bij je past is belangrijk.

 
 

Recente bruiloften

Doen wij nog meer naast bruidsfotografie?

Ja! helaas is trouwfotografie een beetje seizoensgebonden werk, anders zouden wij het liefst natuurlijk alleen bruiloften fotograferen.

Naast bruidsreportages maakt Mitzy ook familie reportages en familieshoots en samen fotograferen wij ook uitvaarten. Het principe is hetzelfde als bij bruiloften, want wat centraal staat is toch de liefde. En dit doen we op dezelfde documentaire manier als bij bruiloften, waardoor we het hele jaar door getraind en scherp blijven.

Ook volgen wij buiten het trouwseizoen veel cursussen en workshops van fotografen binnen maar ook zeker buitenland zodat we alsmaar blijven verbeteren.