Verhalende trouwfotografie met een randje, ontspannen, liefdevol en eerlijk

Ontspannen en eerlijke trouwfotografie

 
 
 
Peter en Anniek-009.jpg
 

 
 

Wij zijn echte moment-fotografen. De dag wordt door ons vastgelegd zoals hij is; met ontspannen, liefdevolle en eerlijke fotografie.

Wat is het meest bijzondere aan jullie huwelijk? Jullie liefde voor elkaar, maar ook de mensen om jullie heen. En dat is precies wat wij in beeld brengen. Met humor, artistiek en ook rauw. Maar altijd eerlijk en liefdevol. Tijdens jullie bruiloft documenteren wij wat er gebeurt.

Wij zijn Peter en Mitzy Geluk en samen zijn we Love Rules trouwfotografie. Op deze website vind je meer foto’s. informatie over ons en natuurlijk een mogelijkheid om contact op te nemen.

 
 

 
Wat hebben wij ontzettend genoten, we zijn sprakeloos! Precies zoals jullie van te voren hebben gezegd zijn jullie echt één geworden met de gasten en met ons. Dikke knuffel en liefs.
— Stefan en Anne
 
 
Peter en Anniek-487.jpg
 

Wat doen wij?

Wij fotograferen toffe bruiloften. Verrassend he? Nee maar echt, onze bruidsparen zijn geweldig. Beetje gek, genietend van het leven en vol energie. Net als wij eigenlijk. Waar ons hart van open gaat is het fotograferen van echte momenten. De pure emoties, een traan of een lieve blik. Ze zijn belangrijk - op jullie bruiloft of gewoon thuis. Jullie beleven ook dit soort grote en kleine momenten in je leven. Bij dat éne grote moment, jullie bruiloft, zijn wij graag aanwezig, om zo die kleine momentjes te kunnen fotograferen. 

 

Recente bruiloften

Instagram